سایفلکس®

سایفلکس نسل جدید visco-supplements تزریقی داخل مفصلی می باشد.

در سایفلکس علاوه بر خاصیت لوبریکنتی قوی و ماندگار که بر اساس مطالعات و همچنین بررسی نقاط قابل بهبود محصولات موجود در بازار انجام شده، توجه خاصی در طراحی، فرمولاسیون و وزن مولکولی سدیم هیالورونات بر اساس ویژگی های بایولوژیک و مکانیسم اثر و همچنین ارتباط هر یک با میزان اثر بخشی شده است. سایفلکس دارای ساب برند های مختلف است که در آنها از عنصرهای دیگر نظیر استروئید ها و محرک های زیستی بصورت combination استفاده گردیده است

سایفلکس® M

سایفلکس M با توجه به فرمولاسیون خاص خود علاوه بر خاصیت لوبریکنتی و جلوگیری از سایش سطح مفصل، بیشترین چسبندگی به گیرنده های سطح سلولی را دارا بوده و باعث تحریک زیستی فیبروبلاست ها و به طبع آن افزایش تولید هیالورونان، کلاژن و الاستین شده که این میتواند منجرب بازسازی مفصل آسیب دیده شود. از طرف دیگر با خاصیت ضد التهابی خود از تولید واسطه های پیش-التهابی جلوگیری کرده و درد را کاهش می دهد.

Syflexx M
Syflexx H

سایفلکس® H

سایفلکس H با توجه به فرمولاسیون خاص خود موثرترین ویسکوزیته و حجم را از  سدیم هیالورونات (HMW) داشته که این باعث ایجاد خاصیت لوبریکنتی بالایی شده و بواسطه پوشش کامل سطح مفصل با مدت درمان بالا از سایش سطح مفصل و آسیب به غضروف ها جلوگیری می کند، که این از التهاب پیشرونده جلوگیری کرده و همچنین دامنه حرکت مفصل را باز میگرداند.

سایفلکس® B

سایفلکس B نسل جدید visco-supplements تزریقی داخل مفصلی است که بصورت modified-release  طراحی و تولید شده است. این محصول علاوه بر ایجاد خاصیت لوبرکنتی با بالاترین مدت ماندگاری، بواسطه آزادسازی سدیم هیالورونات خطی با وزن (MMW) باعث تحریک بیولوژیکی و بازسازی مفصل اسیب دیده می شود.

Syflexx B

سایفلکس® M

(سدیم هیالورونات استریل برای تزریق داخل مفصلی حاوی لیدوکائین)

سایفلکس® M در یک سرنگ شیشه ای از پیش پر شده یکبار مصرف (PFS) استریل شده با اتوکلاو ارائه می شود. هر بسته حاوی یک بروشور دستورالعمل و یک سرنگ PFS و یک سر سوزن 21G است.

ترکیبات

سدیم هیالورونات با وزن ملکولی متوسط: 62.5  میلی‌گرم

لیدوکائین هیدروکلراید: 7.5 میلی گرم

بافر فسفات (pH برابر با 7): تا رسیدن به حجم 2.5میلی لیتر

این محصول یک ژل استریل، غیر تب زا، شفاف، ویسکوالاستیک، زیست سازگار و تجزیه پذیر برای تزریق داخل مفصلی است که به صورت بیوسنتزی تولید و یکبار مصرف می باشد. این محصول باید توسط یک پزشک مجاز تجویز شود.

این محصول در موارد زیر کاربرد دارد:

درمان علامتی آرتروز خفیف تا متوسط (OA) زانو یا لگن، 

درمان علامتی درد همراه با استئوآرتریت خفیف تا متوسط مچ پا، شانه و آرنج استفاده کرد.

درمان درد پس از آرتروسکوپی مفصل در حضور استئوآرتریت در عرض سه ماه پس از جراحی اندیکاسیون دارد.

مقدار و نحوه مصرف

این محصول یک فراورده تزریقی و تک دوز است که باید 3 بار در فواصل یک هفته ای در طول یک دوره درمان شش ماهه تزریق شود. دوز توصیه شده 5/2میلی لیتر (یک سرنگ) برای هر مفصل زانو، لگن یا شانه است. میزان تجویز برای سایر مفاصل بر اساس تشخیص و نظر پزشک متخصص انجام می شود.

مکانسیم عمل

اسید هیالورونیک بخشی طبیعی از مایع سینوویال در بدن است و به عنوان روان کننده برای غضروف ها و رباط ها و به عنوان ضربه گیر در مفاصل عمل می کند. مشخص شده است که مایع سینوویال در مفاصل مبتلا به آرتروز دارای ویسکوزیته و کشسانی بسیار کمتری نسبت به مفاصل سالم است. از این رو تزریق این محصول به مفصل برای بازسازی بازگرداندن ویسکوزیته و کشسانی می تواند درد را کاهش داده و دامنه حرکتی مفصل را بهبود بخشد. همچنین در این محصول با استفاده از اسید هیالورونیک با وزن مولکولی متوسط، تحریک بیولوژیکی و افزایش تکثیر فیبروبلاست ها و تولید کلاژن فراهم می شود.

روش استفاده

  • سایفلکس® فقط باید توسط یک پزشک مجاز (یا مطابق با قوانین محلی) ، آشنا با روش تزریق داخل مفصلی برای مفصل سینوویال مورد نظر برای درمان، و با بکارگیری امکانات مناسب برای تزریق داخل مفصلی تزریق شود.
  • سایفلکس® باید با استفاده از یک روش دقیق آسپتیک تزریق شود.
  • محل تزریق باید با الکل یا محلول ضد عفونی مناسب دیگر قبل از تزریق سواب زده شود.
  • مسیر تزریق سایفلکس® باید به گونه ای انتخاب شود که از آسیب به ساختارهای حیاتی مجاور جلوگیری شود.
  • این محصول فقط باید در حفره مفصل تزریق شود.
  • در صورت وجود افیوژن مفصلی ابتدا آن را قبل از تزریق این محصول بردارید. از همان سر سوزن باید برای برداشتن افیوژن و تزریق این محصول استفاده شود.
  • اندازه سوزن توصیه شده 18 تا 22 G و با طول مناسب است.
  • استفاده از سوزن های کوچکتر فشار مورد نیاز برای تزریق محصول را افزایش می دهد.
  • تزریق داخل مفصلی در مفاصل ران باید تحت کنترل فلوروسکوپی (ترجیحاً با ماده حاجب) یا کنترل سونوگرافی انجام شود تا از قرار گیری سوزن در محل صحیح حفره مفصل اطمینان حاصل شود..
  • راهنمای تزریق برای سایر مفاصل به تشخیص پزشک معالج می باشد.
  • ناراحتی تزریق را می توان با استفاده از کمپرس سرد موضعی یا بی حس کننده های موضعی زیر جلدی به حداقل رساند.
  • تزریق با هدایت تصویر برداری فقط باید توسط پزشکان مجرب در این نوع تزریق انجام شود.

لطفاً به بیمار خود اطلاع دهید که:

  • مانند هر روش تزریق مفصلی، توصیه می شود در دو روز اول پس از تزریق از فعالیت های شدید فیزیکی  (مانند تنیس، دویدن یا پیاده روی طولانی مدت) خودداری کنید.
  • برخی از واکنش های گذرا مربوط به تزریق این محصول، مانند درد، تورم و سفتی با شدت خفیف تا متوسط در هفته اول پس از تزریق را می توان پیش بینی کرد. اگر علائم بیش از یک هفته طول بکشد با پزشک  معالج خود تماس بگیرید.

شرایط نگهداری

می بایست در جای خشک وخنک و در دمای زیر 30 درجه سانتی گراد و خارج از یخچال و دور از یخ زدگی و حرارت محافظت شود. همچنین دور از دسترس کودکان نگهداری شود.

موارد منع مصرف

در صورت حساسیت به هیالورونیک اسید و ترکیبات مشابه و نیز حساسیت به سایر اجزای فراورده، نباید سایفلکس® تزریق شود.

هشدارها

  • اگر مفصل سینوویال عفونی یا شدیدا ملتهب باشد، نباید سایفلکس® تزریق شود.
  • در صورت بروز بیماری یا عفونت فعال پوستی در محل تزریق یا نزدیکی آن، نباید سایفلکس® تزریق شود.
  • این فراورده نباید داخل عروقی، خارج مفصلی، در بافت سینوویال و یا خارج از کپسول مفصل تزریق شود.
  • این محصول را مجدداً استریل نکنید، زیرا ممکن است به محصول آسیب برساند.
  • از ضدعفونی کننده های حاوی نمک های آمونیوم چهارتایی به طور همزمان برای آماده سازی پوست استفاده نکنید زیرا هیالورونیک اسید می تواند در حضور آنها رسوب کند.

موارد احتیاط

  • این محصول باید با احتیاط در بیماران مبتلا به استاز وریدی یا لنفاوی موجود در پا استفاده شود.
  • این محصول بر روی زنان باردار، شیرده یا کودکان آزمایش نشده است.
  • از یک سرسوزن جداگانه باید برای هر مفصلی که باید درمان شود استفاده شود.
  • مانند هر روش تزریقی مفصلی، هنگام تزریق این محصول خطر عفونت کمی وجود دارد.
  • در صورتی که بیمار دارای آلرژی یا حساس به بی حس کننده های موضعی شناخته شده باشد، نباید از بی حس کننده های موضعی استفاده کرد.
  • تزریق تحت کنترل فلوروسکوپی و با استفاده از ماده حاجب در صورتی که بیمار دارای آلرژی یا حساس به ماده حاجب شناخته شده باشد، نباید انجام شود.
  • افزایش فشار تزریق ممکن است نشان دهنده قرارگیری نادرست سوزن در خارج از مفصل و یا پر شدن بیش از حد مفصل باشد.
  • این محصول باید با احتیاط در بیماران مبتلا به کندروکلسینوزیس از قبل موجود استفاده شود زیرا تزریق ممکن است منجر به حمله حاد این بیماری شود.
  • در صورت آسیب دیدن بسته بندی از محصول استفاده نکنید.
  • اگر تاریخ انقضا گذشته است از محصول استفاده نکنید.

عوارض جانبی

بیشتر عوارض جانبی گزارش شده در مطالعات بالینی برای درمان استئوآرتریت زانو، لگن، شانه و مچ پا به صورت درد گذرا، تورم ویا سفتی موضعی در محل تزریق توصیف شده است.

این عوارض جانبی با شدت خفیف یا متوسط بودند و فقط گاهی نیاز به درمان با مسکن ها یا NSAID ها داشتند.

سایر عوارض جانبی ممکن است شامل سردرد، خارش موضعی و عوارض پوستی در محل تزریق باشد.

هر گونه عوارض جانبی دیگر باید به پزشک معالج و نماینده این محصول و یا به توزیع کننده محلی محصول گزارش شود.

سایفلکس® H

(سدیم هیالورونات برای تزریق داخل مفصلی حاوی لیدوکائین)

سایفلکس® H در یک سرنگ شیشه ای از پیش پر شده یکبار مصرف (PFS) استریل شده با اتوکلاو ارائه می شود. هر بسته حاوی یک بروشور دستورالعمل و یک سرنگ PFS و یک سر سوزن 21G است.

ترکیبات

سدیم هیالورونات با وزن ملکولی بالا: 90 میلی‌گرم

لیدوکائین هیدروکلراید: 9 میلی گرم

بافر فسفات (pH برابر با 7): تا رسیدن به حجم 3 میلی لیتر

این محصول یک ژل استریل، غیر تب زا، شفاف، ویسکوالاستیک، زیست سازگار و تجزیه پذیر برای تزریق داخل مفصلی است که به صورت بیوسنتزی تولید و یکبار مصرف می باشد. این محصول باید توسط یک پزشک مجاز تجویز شود.

 این محصول در موارد زیر کار برد دارد:

درمان علامتی آرتروز خفیف تا شدید (OA) زانو یا لگن، 

درمان علامتی درد همراه با استئوآرتریت خفیف تا شدید مچ پا، شانه و آرنج استفاده کرد.

درمان درد پس از آرتروسکوپی مفصل در حضور استئوآرتریت در عرض سه ماه پس از جراحی اندیکاسیون دارد.

مقدار و نحوه مصرف

این محصول یک فراورده  تزریقی و تک دوز است که برای رسیدن بهترین نتیجه  باید 1 بار در هر 4 تا 6 ماه تزریق شود. دوز توصیه شده 3 میلی لیتر (یک سرنگ) برای هر مفصل زانو، لگن یا شانه است. میزان تجویز برای سایر مفاصل بر اساس تشخیص و نظر پزشک متخصص انجام می شود.

مکانسیم عمل

اسید هیالورونیک بخشی طبیعی از مایع سینوویال در بدن است و به عنوان روان کننده برای غضروف ها و رباط ها و به عنوان ضربه گیر در مفاصل عمل می کند.

مشخص شده است که مایع سینوویال در مفاصل مبتلا به آرتروز دارای ویسکوزیته و کشسانی بسیار کمتری نسبت به مفاصل سالم است، از این رو تزریق این محصول به مفصل با بازسازی و بازگرداندن ویسکوزیته و کشسانی مایع سینویال می تواند درد را کاهش داده و دامنه حرکتی مفصل را بهبود بخشد.

سایفلکس® B

(اسید هیالورونیک استریل برای تزریق داخل مفصلی حاوی لیدوکائین)

سایفلکس® B در یک سرنگ شیشه ای از پیش پر شده یکبار مصرف (PFS) استریل شده با اتوکلاو ارائه می شود. هر بسته حاوی یک بروشور دستورالعمل، یک سرنگ PFS و یک سر سوزن 21G است.

ترکیبات

اسید هیالورونیک بای-فازیک (اسید هیالورونیک کراس لینک بعلاوه سدیم هیالورونات خطی با وزن ملکولی متوسط)   90 میلی گرم

لیدوکائین هیدروکلراید: 9 میلی گرم

بافر فسفات (pH برابر با 7): تا رسیدن به حجم 3 میلی لیتر

این محصول یک ژل استریل، غیر تب زا، شفاف، ویسکوالاستیک، زیست سازگار و تجزیه پذیر برای تزریق داخل مفصلی است که به صورت بیوسنتزی تولید و یکبار مصرف می باشد. این محصول باید توسط یک پزشک مجاز تجویز شود.

موارد استفاده

این محصول در موارد زیر کار برد دارد:

درمان علامتی آرتروز خفیف تا شدید (OA) زانو یا لگن، 

درمان علامتی درد همراه با استئوآرتریت خفیف تا شدید مچ پا، شانه و آرنج .

درمان درد پس از آرتروسکوپی مفصل در حضور استئوآرتریت در عرض سه ماه پس از جراحی

مقدار و نحوه مصرف

این محصول یک فراورده تزریقی و تک دوز است که برای رسیدن بهترین نتیجه  باید 1 بار در هر 9 ماه تزریق شود. دوز توصیه شده 3 میلی لیتر (یک سرنگ) برای هر مفصل زانو، لگن یا شانه است.  میزان تجویز برای سایر مفاصل بر اساس تشخیص و نظر پزشک متخصص انجام می شود.

مکانسیم عمل

اسید هیالورونیک بخشی طبیعی از مایع سینوویال در بدن است و به عنوان روان کننده برای غضروف ها و رباط ها و به عنوان ضربه گیر در مفاصل عمل می کند.

مشخص شده است که مایع سینوویال در مفاصل مبتلا به آرتروز دارای ویسکوزیته و کشسانی بسیار کمتری نسبت به مفاصل سالم است.

تزریق این محصول به مفصل با بازسازی و بازگرداندن ویسکوزیته و کشسانی مایع سینویال می تواند درد را کاهش داده و دامنه حرکتی مفصل را بهبود بخشد.

همچنین در این محصول با استفاده از تکنولوژی بالا، هیالورونات سدیم با وزن مولکولی متوسط به آرامی آزاد می شود که این باعث تداوم اثرات ضدالتهابی و تحریک بیولوژیکی، افزایش تکثیر فیبروبلاست ها و تولید کلاژن می شود.

روش استفاده:

هایلکسا® یک ژل پرکننده است که به منظور به حداقل رساندن عوارض احتمالی و از آنجا که دقت برای یک درمان موفقیت‌آمیز ضروری است، این محصول فقط باید توسط پزشکانی که آموزش‌های لازم را دریافت کرده‌اند و تجربه مناسبی (شامل آگاهی از آناتومی محل تزریق و اطراف آن) دارند، استفاده شود.

قبل از تزریق، محل باید ضد عفونی شود.

هوا را با فشار ملایم به سمت پایین پیستون خارج کنید تا مقدار کمی از محصول در نوک سوزن ظاهر شود.

به آرامی تزریق کنید و کمترین فشار لازم را اعمال کنید.

در صورت مسدود شدن سوزن، فشار روی میله پیستون را افزایش ندهید. در عوض، تزریق را متوقف کرده و سوزن را جایگزین کنید.

پس از وارد كردن سوزن و قبل از تزريق، توصيه مي شود پيستون را كمي بيرون بكشيد تا آسپيراسيون انجام شود و از عدم ورود سوزن به داخل عروق مطمئن شد.

اگر در هر زمان از تزریق، سفیدی غیر معمول در سطح پوست دیده شد، تزریق باید متوقف شود و اقدامات مناسب مانند ماساژ دادن ناحيه تا بازگشت به رنگ طبیعی انجام شود.

درجه و مدت اصلاح به ویژگی فرد و نقص درمان شده، استرس بافت در محل، عمق و تکنیک تزریق بستگی دارد. مقدار تزریق بسته به مناطق تزریق، بر اساس تجربه پزشک باید اصلاح شوند.

نحوه قرارگیری سر سوزن بر روی سرنگ:

برای استفاده بهینه از محصول، مهم است که سوزن به درستی روی سرنگ قرار گیرد. (مطابق با شکل)

مرحله 1: سرنگ را بردارید و درپوش سر سرنگ را نگه داشته و از آن بیرون بکشید، همانطور که در شکل (A) نشان داده شده است.

مرحله 2: سوزن را وارد کنید.

بدنه سرنگ را نگه دارید و انتهای سوزن را محکم در انتهای LUER-LOCK سرنگ قرار دهید.

مرحله 3: سوزن را محکم کنید.

سوزن را با چرخاندن آن در جهت عقربه های ساعت محکم ببندید (شکل B را ببینید) تا زمانی که در موقعیت مناسب قرار گیرد، همانطور که در شکل (C) نشان داده شده است.

توجه: اگر موقعیت درپوش سوزن مطابق شکل (D) باشد، به درستی وصل نشده است. محکم کردن را ادامه دهید تا سوزن در موقعیت مناسب قرار گیرد.

مرحله 4: درپوش سوزن را بردارید.

بدنه سرنگ را در یک دست و درپوش سوزن را در دست دیگر نگه دارید. بدون چرخاندن، سرنگ را در جهت مخالف بکشید تا درپوش سوزن را بردارید، همانطور که در شکل (E) نشان داده شده است.

 

مراقبت های بعد از تزریق:

بیماران تا یک روز بعد از تزریق نباید آرایش کنند، هم چنین از مرطوب کننده و پاک کننده استفاده نکنند.

اکیداً توصیه می شود از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید، اشعه ماوراء بنفش و همچنین آب گرم شدید طی دو هفته پس از تزریق خودداری شود.

بعد از تزریق در صورت توصیه پزشک میتوانید از کمپرس آب سرد استفاده کرد.

به مدت یک روز، هنگام خواب، سر به سمت بالا قرار داده شود.

از ورزش های سنگین خودداری شود.

برای کاهش واکنش های التهابی از تزریق واکسن، یک ماه قبل و بعد، خودداری شود.

تا یک هفته پس از تزریق از استحمام با آب بسیار داغ و سونا خودداری شود.

 

عوارض جانبی:

– بیماران باید در مورد عوارض جانبی احتمالی ناشی از استفاده از این محصول که ممکن است فوراً یا با تأخیر رخ دهد، آگاه شوند. این عوارض شامل موارد زیر است، اما صرفا محدود به موارد زیر نیست:

واکنش های التهابی ناشی از تزریق

  • ادم
  • تورم
  • اریتم
  • هماتوم
  • خارش
  • سرخی
  • خون ریزی
  • کهیر
  • درد یا حساسیت به لمس در محل تزریق.
  • سفتی یا گره در محل ایمپلنت.
  • آمبولی و نکروز جلدی
  • دیسکرومی ( تغییر رنگ) در محل تزریق

– بیماران باید واکنش‌های التهابی را که بیش از یک هفته ادامه می‌یابد (یا هر عارضه جانبی دیگری که ایجاد می‌شود) در اسرع وقت به پزشک خود اطلاع دهند. – هر گونه عوارض جانبی دیگر باید به نماینده یا توزیع کننده محصول گزارش شود.

 

شرایط نگهداری:

هایلکسا® می بایست در جای خشک و خنک و در دمای زیر 30 درجه سانتی گراد و خارج از یخچال و از یخ زدگی و حرارت محافظت شود. همچنین دور از دسترس کودکان نگهداری شود.

روش استفاده:

  • به منظور به حداقل رساندن عوارض احتمالی و از آنجا که دقت برای یک درمان موفقیت‌آمیز ضروری است، تزریق این محصول باید توسط پزشکان مجرب و آشنا با آناتومی پوست و محل تزریق، انجام گیرد.
  • قبل از تزریق، محل باید ضد عفونی شود.
  • هوا را با فشار ملایم به سمت پایین پیستون خارج کنید تا مقدار کمی از محصول در نوک سوزن ظاهر شود.
  • تزریق به آرامی و با کمترین فشار لازم، انجام شود.
  • در صورت مسدود شدن سوزن، از افزایش فشار روی میله پیستون خودداری کرده، تزریق را متوقف و سوزن را تعویض کنید.
  • پس از وارد كردن سوزن و قبل از تزريق،به منظور اطمینان از عدم ورود سوزن به داخل عروق، توصيه مي شود پيستون را كمي بيرون بكشيد تا آسپيراسيون انجام شود و از عدم ورود سوزن به داخل عروق مطمئن شد.
  • در صورت بروز رنگ پریدگی غیر معمول در سطح پوست در هر زمان از تزریق، تزریق را متوقف کرده و تا به هنگام بازگشت به رنگ طبیعی، اقدامات مناسب مانند ماساژ دادن ناحيه تزریق انجام گردد.
  • شدت و مدت ماندگاری تغییر، به عواملی مانند ویژگی های فرد ونقص اصلاح شده، میزان استرس وارد شده به بافت مورد نظر، عمق، و تکنیک تزریق بستگی دارد.
  • مقدار تزریق با توجه به ناحیه تزریق، تجربه و صلاحدید پزشک تعیین می گردد.

نحوه قرارگیری سر سوزن بر روی سرنگ:

  • به منظور استفاده ی بهینه از محصول، درستی قرارگیری سر سوزن، از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

مرحله 1: مطابق شکل (A)، درپوش سرنگ را خارج کنید.

مرحله 2: مطا بق شکل (B)، بعد از وارد کردن سوزن به درون سرنگ، بدنه سرنگ را نگه داشته، انتهای سوزن را محکم در انتهای LUER-LOCK سرنگ قرار داده و سوزن را با چرخاندن آن در جهت عقربه های ساعت محکم کنید تا در موقعیت مناسب قرار گیرد. (مانند شکل C)

توجه: چنانچه درپوش سوزن مطابق شکل (D) به درستی قرار نگرفته، محکم کردن را ادامه دهید تا سوزن در موقعیت مناسب قرار گیرد.

مرحله 3: مطابق شکل (E)، بدنه سرنگ را در یک دست و درپوش سوزن را در دست دیگر نگه دارید. بدون چرخاندن، سرنگ را در جهت مخالف کشیده و درپوش سوزن را خارج کنید.

مراقبت های بعد از تزریق:

  • به مدت یک روز، از استفاده از هرگونه مواد آرایشی، مرطوب کننده، و یا پاک کننده پوستی، خودداری شود.
  • به مدت دو هفته، از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید، اشعه ماوراء بنفش و همچنین آب داغ، شدیدا خودداری شود.
  • استفاده از کمپرس سرد در صورت نیاز و با صلاحدید پزشک، بلامانع می باشد.
  • به مدت یک روز، هنگام خواب، سر به سمت بالا قرار داده شود.
  • از ورزش های سنگین خودداری شود.
  • یک ماه قبل و بعد از تزریق، از تزریق هر گونه واکسن خودداری شود.
  • به مدت یک هفته از استحمام با آب بسیار داغ و سونا خودداری شود.

عوارض جانبی:

– برخی از عوارض جانبی احتمالی ناشی از استفاده از این محصول که ممکن است فوراً یا با تأخیر رخ دهد، و بیمار باید از آن ها مطلع گردد شامل موارد زیر می باشد:

  • ادم
  • تورم
  • اریتم
  • هماتوم
  • خارش
  • قرمزی پوست
  • خون ریزی
  • کهیر
  • درد یا حساسیت به لمس در محل تزریق
  • سفتی یا گره در محل ایمپلنت
  • آمبولی و نکروز جلدی
  • دیسکرومی ( تغییر رنگ) در محل تزریق

– درصورت بروزهرگونه واکنش‌های التهابی (یا هر عارضه جانبی دیگری )، که بیش از یک هفته ادامه یابد، سریعا به پزشک اطلاع داده شود.

 – هر گونه عوارض جانبی دیگر باید به نماینده یا توزیع کننده محصول گزارش شود.

شرایط نگهداری:

  • این محصول باید در جای خشک و خنک، در دمای زیر 30 درجه سانتی گراد و خارج از یخچال نگهداری و از یخ زدگی و حرارت محافظت شود. همچنین دور از دسترس کودکان نگهداری شود.

روش استفاده:

  • به منظور به حداقل رساندن عوارض احتمالی و از آنجا که دقت برای یک درمان موفقیت‌آمیز ضروری است، تزریق این محصول باید توسط پزشکان مجرب و آشنا با آناتومی پوست و محل تزریق، انجام گیرد.
  • قبل از تزریق، محل باید ضد عفونی شود.
  • هوا را با فشار ملایم به سمت پایین پیستون خارج کنید تا مقدار کمی از محصول در نوک سوزن ظاهر شود.
  • تزریق به آرامی و با کمترین فشار لازم، انجام شود.
  • در صورت مسدود شدن سوزن، از افزایش فشار روی میله پیستون خودداری کرده، تزریق را متوقف و سوزن را تعویض کنید.
  • پس از وارد كردن سوزن و قبل از تزريق،به منظور اطمینان از عدم ورود سوزن به داخل عروق، توصيه مي شود پيستون را كمي بيرون بكشيد تا آسپيراسيون انجام شود و از عدم ورود سوزن به داخل عروق مطمئن شد.
  • در صورت بروز رنگ پریدگی غیر معمول در سطح پوست در هر زمان از تزریق، تزریق را متوقف کرده و تا به هنگام بازگشت به رنگ طبیعی، اقدامات مناسب مانند ماساژ دادن ناحيه تزریق انجام گردد.
  • شدت و مدت ماندگاری تغییر، به عواملی مانند ویژگی های فرد ونقص اصلاح شده، میزان استرس وارد شده به بافت مورد نظر، عمق، و تکنیک تزریق بستگی دارد.
  • مقدار تزریق با توجه به ناحیه تزریق، تجربه و صلاحدید پزشک تعیین می گردد.

نحوه قرارگیری سر سوزن بر روی سرنگ:

  • به منظور استفاده ی بهینه از محصول، درستی قرارگیری سر سوزن، از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

مرحله 1: مطابق شکل (A)، درپوش سرنگ را خارج کنید.

مرحله 2: مطا بق شکل (B)، بعد از وارد کردن سوزن به درون سرنگ، بدنه سرنگ را نگه داشته، انتهای سوزن را محکم در انتهای LUER-LOCK سرنگ قرار داده و سوزن را با چرخاندن آن در جهت عقربه های ساعت محکم کنید تا در موقعیت مناسب قرار گیرد. (مانند شکل C)

توجه: چنانچه درپوش سوزن مطابق شکل (D) به درستی قرار نگرفته، محکم کردن را ادامه دهید تا سوزن در موقعیت مناسب قرار گیرد.

مرحله 3: مطابق شکل (E)، بدنه سرنگ را در یک دست و درپوش سوزن را در دست دیگر نگه دارید. بدون چرخاندن، سرنگ را در جهت مخالف کشیده و درپوش سوزن را خارج کنید.

مراقبت های بعد از تزریق:

  • به مدت یک روز، از استفاده از هرگونه مواد آرایشی، مرطوب کننده، و یا پاک کننده پوستی، خودداری شود.
  • به مدت دو هفته، از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید، اشعه ماوراء بنفش و همچنین آب داغ، شدیدا خودداری شود.
  • استفاده از کمپرس سرد در صورت نیاز و با صلاحدید پزشک، بلامانع می باشد.
  • به مدت یک روز، هنگام خواب، سر به سمت بالا قرار داده شود.
  • از ورزش های سنگین خودداری شود.
  • یک ماه قبل و بعد از تزریق، از تزریق هر گونه واکسن خودداری شود.
  • به مدت یک هفته از استحمام با آب بسیار داغ و سونا خودداری شود.

عوارض جانبی:

– برخی از عوارض جانبی احتمالی ناشی از استفاده از این محصول که ممکن است فوراً یا با تأخیر رخ دهد، و بیمار باید از آن ها مطلع گردد شامل موارد زیر می باشد:

  • ادم
  • تورم
  • اریتم
  • هماتوم
  • خارش
  • قرمزی پوست
  • خون ریزی
  • کهیر
  • درد یا حساسیت به لمس در محل تزریق
  • سفتی یا گره در محل ایمپلنت
  • آمبولی و نکروز جلدی
  • دیسکرومی ( تغییر رنگ) در محل تزریق

– درصورت بروزهرگونه واکنش‌های التهابی (یا هر عارضه جانبی دیگری )، که بیش از یک هفته ادامه یابد، سریعا به پزشک اطلاع داده شود.

 – هر گونه عوارض جانبی دیگر باید به نماینده یا توزیع کننده محصول گزارش شود.

شرایط نگهداری:

  • این محصول باید در جای خشک و خنک، در دمای زیر 30 درجه سانتی گراد و خارج از یخچال نگهداری و از یخ زدگی و حرارت محافظت شود. همچنین دور از دسترس کودکان نگهداری شود.